Værd forsigtig når du vælger SEO partner

SEO (Foto: seforum.net)

SEO (Foto: seforum.net)

Igennem de sidste par år har flere og flere virksomheder indset behovet for søgemaskineoptimering. Det kan imidlertid være svært at finde den rigtige partner, når man skal i gang med sin SEO kampagne. De fleste virksomheder har således lille eller ingen kendskab til feltet, hvorfor de kan havne hos nogle skidte personer indenfor branchen.

Hold dig fra udenlandske SEO firmaer

Et overordnet råd er at holde sig fra udenlandske SEO firmaer, der tilbyder billige pakkeløsninger. Det er der flere grunde til at lade være med, og den overordnede er at kvaliteten naturligvis følger prisen. Du får som altid hvad du betaler for og i dette tilfælde vil det ofte være links fra udenlandske domæner med meget lille kvalitet og ofte igennem kommentar spam. Dette er ikke godt for din hjemmeside og vil ikke flytte den væsentlig. Det kan tilmed være skadeligt for den på sigt. Herudover har de ikke kendskab til det danske sprog og bruger ofte meget lidt tid på optimering af selve hjemmesiden.

Hvorfor vælge en dansk SEO partner

Den overvejende grund til at vælge en dansk SEO partner er uden tvivl en bedre forståelse for det danske sprog og dermed bedre mulighed for analyse af din hjemmeside og udvælgelse af søgeord. Desuden vil en dansk partner ofte have adgang til danske domæner, hvilket er meget essentielt, hvis din hjemmeside er på dansk. Det har således stor betydning for en dansk side at modtage relevante links fra danske hjemmesider og ikke tilfældige udenlandske spam links. Du skal dog også være opmærksom på prisen og personerne bag her, da der som i alle brancher også findes skidte personer i dansk SEO.

Vi vil anbefale SEO fra Mindmill.dk

Share

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.