Specialisér dig med en diplomuddannelse

Ledelse (Foto: alive.dk)

Ledelse (Foto: alive.dk)

Går du også rundt og er lidt træt af, at du ikke rigtig har tid i dit arbejdsliv til at koncentrere dig ekstra meget om den der ene niche, teori eller nye måde at gøre tingene på, som, du synes, er allermest spændende? Eller har du efter mange års arbejde inden for en bestemt branche fået en lyst til at prøve noget helt andet?

Så fat mod. Der er nemlig i dag glimrende muligheder for at tage et break fra arbejdsmarkedet, og netop øge ens kompetencer inden for et nyt eller bare mere spændende felt.

Praktisk indrettet

Nu tænker du sikkert: ”Det får jeg aldrig tid til. Jeg har både familie, hus, have og et par fritidsinteresser, der skal passes.”

Men det kan faktisk lade sig gøre. Diplomuddannelser tager typisk to år, og du tager den selvfølgelig på deltid, så der burde være tid til det hele, uden at du ender hos lægen med et akut tilfælde af stress.

Hvis du er blevet nysgerrig, eller bare gerne vil vide mere, inden du tilmelder dig, så kan du læse meget mere om diplomuddannelse på VIA University Colleges hjemmeside www.viauc.dk, hvor du også kan se de mange forskellige ting, du kan læse.

Se f.eks. en diplomuddannelse i ledelse her

Share

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.