Sociale medier – kend dem og lær at bruge dem professionelt

Der er ingen vej uden om de sociale medier (Kilde: Flickr.com)

Der er ingen vej uden om de sociale medier (Kilde: Flickr.com)

Avisoverskrifterne siger, at vi bruger mere tid på vores smartphones og tablets, end vi gør med vores børn, familier og venner. Vi er optagede af de sociale medier og hele den store verden, der er omkring os, hvor vi kan høre, hvad nogen laver eller mener i København, selvom vi sidder i Aarhus. Sådan har det ikke altid været, men sådan er det i dag. Vi elsker og hader sociale medier.

Hvis man ser det i et arbejdsmæssigt øjemed, så er det vigtigt, at man lærer at håndtere de sociale medier professionelt. Der ligger uanede mængder af muligheder for, hvordan man kan bruge sociale medier til at profilere sig selv. Det handler om at lære at bruge disse muligheder.

Sociale medier er perfekte til at lave onlinemarkedsføring. Og det er heldigvis også helt lovligt. Men det er ikke nødvendigvis sikkert, at du behøver at bruge annoncepladserne i siden. Der er andre måder, vi kan nå hinanden på sociale medier.

Gevinsten ved sociale medier

Fordelen ved sociale medier er, at der altid er en form for meget klar afsender på. Det er svært ikke at vide, at alt har et formål derinde. Derfor kan reklamer og lignende også laves igennem fansides, fotos, opdateringer og lignende. Der skaber opmærksomhed.

Selvom det er et brand eller et produkt, der er skriver, så personificeres det. Man lægger mærke til det. Det er fordi, der sidder levende marketingsmennesker bag tasterne. Men udadtil ligner det et produkt, der er sjovt, der har følelser, der er med på moden.

Moderne markedsføring er mere en annoncer i aviserne og deciderede reklameblade. Moderne markedsføring kan du tage med online på de sociale medier og gøre præcis, hvad du gerne vil med. Her har du nemlig muligheden for at gøre kommunikationen intim og personlig. Sociale medier har helt nye markedsføringsmæssige muligheder, det handler om at gribe.

Få hjælp til sociale medier her

Læs meget mere om sociale medier via disse blogindlæg:

Alle benytter sig af sociale medier over internettet

Brug de sociale medier til promovering af din virksomhed

De sociale medier kan bruges til reklame med mere.

Share

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.