Online markedsføring for begyndere

Online markedsføringHar du en hjemmeside eller en webshop, og har du fundet ud af at det kunne være godt at få flere relevante besøgende? Måske spørger du allerede dine kunder i dag, hvor de har set dig henne? Der er garanteret mange som siger, at de har fundet dig på nettet eller i hvert fald har været forbi din hjemmeside.

Heldigvis har de fleste virksomheder fundet ud af, at det er vigtigt at have en hjemmeside, men det er desværre langt fra alle som tager sin hjemmeside seriøst. Det hænger selvfølgelig sammen med, at det er dyrt at udvikle og vedligeholde, det kræver tid og ressourcer og det er svært.

Er du klar til online markedsføring?

Hvis du har taget din hjemmeside seriøst og arbejdet med designet og indholdet, så er det måske på tide at starte med nogle online markedsføring. Det er jo en meget bred disciplin som omfatter PPC (Pay Per Click som Google Adwords), bannerannoncering, affiliate programmer osv. Hvis du ikke allerede har sat en Google Analytics konto op, så er det stedet at starte, for det er vigtigt at kunne analysere trafikken til og på dit website. Du må selvfølgelig aldrig glemme søgemaskineoptimering, men det er en helt anden artikel.

Næste skridt er at kigge på Google Adwords og Googles Content network, hvor du kan købe relevante klik på baggrund af søgeord i søgeresultaterne eller annoncer og/eller bannere på websites. Styrken ved disse programmer er, at man kan målrette markedsføringen meget præcist og se helt konkrete resultater, hvilket giver god mulighed for at optimere budgetterne. Det er nemt at styre og nemt at komme i gang, men som med så meget andet, så kræver det både viden og erfaring at udnytte kanalerne bedst muligt.

Få hjælp til online markedsføring her!

Share

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.