Langt fra mål – overvej en ny strategi for organisationsudvikling

Få vækst i virksomheden med organisationsudvikling (foto hansentoft.dk)

Få vækst i virksomheden med organisationsudvikling (foto hansentoft.dk)

Hvis du ikke rigtig synes, at din virksomhed lykkes med det, den har sat sig for at opnå, er det måske tid til en ny strategi. Det hedder med et fint ord organisationsudvikling, og betyder ganske enkelt en udvikling af din organisation. Det kan virke uoverskueligt at give sig i kast med, for selvfølgelig har du valgt den strategi for dit firma, som du oprindeligt troede mest på. Derfor er det bedste råd også at lade andre lægge den nye strategi for dig og din virksomhed.

Det firma, du vælger til at stå for din virksomheds organisationsudvikling, vil så skræddersy et forløb, der passer til den konkrete situation, din virksomhed står i – lige nu og her.

Organisationsudvikling får jer videre

En ny strategi, der er tilpasset virksomhedens prøvelser, kan nemlig vise sig at blive altafgørende for, hvor vellykket året bliver for virksomheden og dens økonomi. Det er med andre ord et fornuftigt sted at investere, hvis du selv synes, det er svært at gennemskue, hvad du kan gøre anderledes for at gøre dig bemærket på et marked fyldt med konkurrenter.

Og tit og ofte vil det vise sig at være meget givende at få nogle friske øjne på ens virksomhed. Øjne fra nogle eksperter, der ikke er økonomisk afhængige af virksomhedens succes, men kan se på virksomheden og dens strategi med helt objektive øjne. Nogle gange, er det simpelthen det, der skal til. Specielt hvis du har startet din virksomhed op helt alene og aldrig har haft andre øjne, end dine egne til at bedømme projektet. Det kan nemlig næsten ikke undgås, at vi bliver grebet af egen ide og måske overser noget, vi burde have set.

Det oversete vil blive set, noteret og afhjulpet, hvis du beslutter, at din virksomhed skal gennemgå en organisationsudvikling. For ligesom med alt andet – eget udseende, parforhold, karriere – ja, liv i det hele taget – har tingene godt af at blive set efter i sømmene fra tid til anden.

 

Læs mere om organisationsudvikling her

Share

Trackbacks / Pingbacks

  1. Det kan kun gavne din virksomhed med folk som er gode til organisationsudvikling

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.