Er SEO vigtigt for webshops?

SEO for webshops (Foto: emarketschool.com)

SEO for webshops (Foto: emarketschool.com)

Har du en webshop er SEO et uundværligt værktøj for at opnå succes. At drive forretning på nettet er anderledes end at drive forretning i virkeligheden. Grænserne er visket ud og dit potentielle marked er i teorien hele verden. Findes din webshop kun på dansk, så lad os nøjes med at sige Danmark, men det er stadig også mere en din lokale by.

Øget konkurrence på nettet

Det betyder selvfølgelig også at konkurrencen er blevet hårdere. Meget hårdere! Der er 10 organiske resultater på side 1, og hvis du ikke er til stede her, så får du ingen organisk trafik. Pludselig kæmper du ikke bare mod én eller to andre lokale butikker. Du kæmper mod alle andre butikker i samme branche i Danmark. Det er måske flere hundrede! Til gengæld er markedet også pludselig 5 millioner danskere i stedet for 10.000 lokale i din by.

Fokusér på SEO eller luk!

Nogle vælger at opgive den hårde konkurrence på forhånd og blot håbe på at kunderne kommer af sig selv, men den strategi lykkedes kun for 0,5% af alle webshops og må betegnes som pure held. Der skal bruges penge på markedsføring og der skal bruges penge på SEO, hvis man vil lykkedes på nettet.

Klik her for at læse mere om SEO!

Share

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.