Efteruddannelsen er din vej til jobmarkedet

Uddannelse (Foto: b.dk)

Uddannelse (Foto: b.dk)

Hver måned hører vi nye tal om arbejdsløshed. Både i Danmark og i udlandet. Det ser ikke så godt ud på jobsituationen i øjeblikket, og det stiller krav. Arbejdsløshed kan være en træg og meget trættende affære, men havner man i den situation, kan man være glad for at bo i Danmark. Her er der nemlig nogle gode muligheder for at få foden indenfor og samtidigt lave noget relevant og spændende, mens man gør det.

Vi skal dygtiggøre os

Det er vejen frem. Det gode ved Danmark er nemlig, at der stort set altid er mulighed for at lære. Sidder du i en jobløs situation, kan du vælge at læse videre. Jobledighed kan hurtigt komme til at skubbe dig ud af dit fag, du mister måske følingen med, hvordan dit fag udvikler, og det kan være svært så at starte igen, eller overbevise en eventuel nye leder om, at det er dig, han eller hun skal tage. Men med en relevant efteruddannelse har du fingeren på pulsen, og det kan mærkes til en jobsamtale.

Et vigtigt CV-punkt

En anden fordel ved efteruddannelse er, at du så skiller dig ud fra mængden. Jobmangel gør, at der er mange, som søger de samme jobs, og det handler om at være anderledes end de andre. Et bevis for ekstra uddannelse indenfor dit fag viser, at du har andre kvalifikationer, og også at du gerne vil holde dig up to date.

Læs mere om mulighederne for efteruddannelse her

Share

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.